Projecten

Projectinrichtingen met klasse? Van der Laan!

De standaard grijzige of donkerblauwe vloeren die u jaren geleden tegenkwam in ziekenhuizen, kantoorpanden of scholen behoren tot het verleden met de prachtige projectvloeren van Van der Laan Stoffeerders. Van een geweven tapijt in een kerk tot marmoleum vloeren met bijzondere patronen in zorgcentra en fysiotherapiepraktijken: onze stoffeerders staan voor u klaar om de meest uiteenlopende projectinrichtingen te verzorgen. Is uw bedrijfspand of recreatiecentrum toe aan een renovatie? Wij kunnen samen met u of met uw interieurarchitect prachtige, onderscheidende projectvloeren voor u samenstellen.

Herkenbare projectvloeren: van basisschool tot parochie

Wat voor projectinrichtingen u ook nodig heeft, u kunt iedere ruimte eenvoudig een eigen sfeer en unieke uitstraling geven door de keuze van uw vloerbedekking. Er is een enorm aanbod aan materialen, texturen en dessins, die u naar hartenlust kunt combineren tot bijzondere patronen en tekeningen die passen bij uw project. Zo legden onze gespecialiseerde stoffeerders een grote wereldbol van marmoleum in de centrale hal van een basisschool, die zich richt op het internationale karakter van de samenleving. Voor een architectenbureau verzorgden we vijf verschillende projectvloeren, met in iedere ruimte een terugkerend element van bamboe.

Precisie en vakmanschap

Projectinrichtingen zijn een vak apart. Een vloer in een openbare ruimte vraagt om heel andere eigenschappen dan de vloerbedekking in een woonkamer. Bij Van der Laan Stoffeerders kunnen we u perfect adviseren over verschillende projectvloeren. Of u nu een slijtvaste, schok dempende vloer wilt voor in een sportzaal of een vloer zonder geleidingsrisico voor in de operatiekamer van een ziekenhuis. Met name de vloerbedekking in ziekenhuizen moet voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Wij kunnen u hierbij met raad en daad bijstaan en ervoor zorgen dat de vloer in uw projectinrichting aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet.

Kwaliteit verzekerd

Projectvloeren worden over het algemeen intensief gebruikt en dus flink op de proef gesteld. Daarom wilt u kwaliteit. Van de Laan Stoffeerders levert projectinrichtingen van de hoogste kwaliteit. We verzorgen niet alleen mooie vloeren en gordijnen, bij alles wat we doen houden we rekening met veiligheid, gezondheid en milieu. Bij ons gecertificeerde bedrijf bent u er zeker van dat uw projectinrichtingen van kantoor, zorg- of onderwijsinstelling veilig en verantwoord gebeurt en dat u kiest voor vloeren en raambekleding van gerenommeerde merken en topkwaliteit.

Projectinrichtingen op maat

Wilt u uw bedrijfspand of instelling voorzien van unieke projectvloeren? Iets wat helemaal past bij de functie en het karakter van uw project? Een opvallend logo op de vloer of juist een stijlvol patroon? Van der Laan Stoffeerders denkt graag met u mee over al uw projectinrichtingen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Assendelft om uw plannen met ons te bespreken en verschillende mogelijkheden te bekijken.