Raambekleding

Voor iedere sfeer: raamdecoratie op maat

Zonnestralen die via het dakraam naar binnenvallen, een glimp van de bomen in de binnenplaats of een sfeervolle duisternis: lichtval en uitzicht zijn erg sfeerbepalend voor een ruimte. De ramen in uw woning of bedrijfspand brengen buiten naar binnen. Met raamdecoratie op maat kunt u de sfeer creëren die past bij het interieur en het karakter van uw pand of bedrijfsruimte. Van der Laan Stoffeerders heeft een enorm aanbod raambedekking in verschillende kleuren en dessins. En niet alleen aan stijl is gedacht. In onze winkel vindt u bijvoorbeeld ook brandvertragende en energievriendelijke raamdecoratie op maat.

Spelen met lichtval

Verander uw kantoor in een productieve ruimte door die te vullen met volop – niet storend – daglicht. Of ga voor een natuurlijk gevoel in een kantine met houten jaloezieën. Met raamdecoratie op maat creëert u een unieke stijl voor iedere ruimte. Shades, (rol)gordijnen en jaloezieën zijn verkrijgbaar in talloze modellen, gemaakt van uiteenlopende materialen. Stuk voor stuk ademen ze een geheel eigen sfeer uit. Van der Laan Stoffeerders heeft een enorme stoffencollectie voor gordijnen: van subtiele texturen en effen stoffen tot gewaagde dessins en opvallende patronen. Speel met lichtinval door te kiezen uit verschillende transparanties. Laat uw raamdecoratie op maat laten maken, zodat die precies past in uw bedrijfspand, ruimte of projectomgeving.

Binnen en buiten gescheiden

Qua inrichting van een bedrijfspand is de raambedekking vaak het eerste wat u ziet. Het straalt het karakter van de ruimte uit. Maar dat niet alleen: uw gordijnen of jaloezieën scheiden binnen ook van buiten. Daarmee is raamdecoratie op maat niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het geeft namelijk privacy. Sommige raambekleding werkt bovendien brandwerend en energiebesparend. Ook voor dak- en kantelramen en speciale raamvormen kunt u raambedekking op maat laten maken, zodat u iedere ruimte kunt voorzien van passende gordijnen of jaloezieën. Of u nu onderhoudsvriendelijke en hygiënische raambedekking wilt voor in een ziekenhuis of sfeervolle gordijnen voor in een hotelkamer: Van der Laan Stoffeerders maakt ze voor u.

Raamdecoratie op maat? Voel materialen, bekijk dessins

Welke raambedekking u kiest is afhankelijk van verschillende factoren: welke sfeer wilt u creëren, welk dessin vindt u mooi en wat is het effect dat u wilt bereiken? Het voordeel van raambedekking op maat is dat wij uw gordijnen, shades of jaloezieën volledig naar uw wens kunnen maken. Bezoek onze showroom in Assendelft zodat u de materialen kunt voelen en de kleuren en dessins kunt bekijken. Als u advies nodig heeft over raamdecoratie op maat, dan staan de medewerkers van Van der Laan Stoffeerders graag voor u klaar.

Meer weten of hulp nodig?

Neem contact op