Showroom

Neuzen in de showroom van Van der Laan Assendelft

Frisé, bouclé, getuft: tapijt is er in allerlei soorten en kleuren. Stuk voor stuk zacht en comfortabel. Of marmoleum en linoleum in ontelbaar veel dessins. Statige rolgordijnen of praktische lamellen als raambedekking. Van der Laan Assendelft heeft het allemaal. Bekijk in onze showroom vloeren en raamdecoratie: leg kleuren naast elkaar en laat stoffen door uw handen glijden. Want vloer- of raambedekking koopt u niet zomaar. Kom ideeën opdoen en laat u adviseren bij Van der Laan Stoffeerders in Assendelft.

Eersteklas advies

Gordijnen of shutters? Verduisterend of juist niet? Wilt u een harde vloer of een zachte? Hout of vinyl? Welke plinten kiest u dan? De keuze bij Van der Laan Assendelft is enorm. Begint het u te duizelen als u rondstruint over twee verdiepingen vloerbedekking en raamdecoratie? Dan staan onze adviseurs klaar om u te adviseren over materialen en kleurstellingen. Wij kunnen u precies vertellen hoe u uw nieuwe vloer moet onderhouden en welke ondervloer het beste bij welk type vloerbedekking past.

Een vloer naar wens

Is uw kantoor, recreatie- of bedrijfsruimte toe aan een opknapbeurt? Niets zo fijn als de geur en het gevoel van een nieuwe vloer. Of u nu natuurlijk marmoleum wilt, een luxe houten vloer of het gemak van pvc. Van der Laan Assendelft heeft projectvloeren in verschillende prijscategorieën, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Wij kunnen de vloerbedekking voor u leggen, maar vaak kunt u het ook eenvoudig zelf doen. Geef uw huis of werkplek een frisse nieuwe look en kom om een kijkje nemen in onze vloerenshowroom.

Zet de toon met raamdecoratie

In een handomdraai kunt u de sfeer in een ruimte veranderen door te spelen met lichtval en raamdecoratie. Zware fluwelen gordijnen voor een chic gevoel op een hotelkamer en horizontale jaloezieën voor een natuurlijke lichtinval op kantoor. Of bent u juist op zoek naar statige vouwgordijnen, vitrage of strakke paneelgordijnen? Van der Laan Assendelft heeft ze in talloze kleuren en patronen, gemaakt van diverse materialen. Houd de stoffen tegen het licht en bekijk de dessins van dichtbij: bezoek Van der Laan in Assendelft.

Kom kijken, voelen, vergelijken

Van der Laan Assendelft heeft een fantastische vloerenshowroom waar u naar hartenlust kunt rondneuzen en waar ervaren medewerkers klaar staan om met u mee te denken. Doe inspiratie op voor uw (project)inrichting in onze vloerenshowroom. Voel de textuur van gordijnstoffen en vloerbedekkingen of vergelijk uw favoriete kleuren in het Noord-Hollandse Assendelft.

Meer weten?

Neem contact op