Vloerbedekking

Vloerbedekking kopen bij Van der Laan Stoffeerders


Een vloer die heerlijk loopt en aanvoelt, ideaal is voor vloerverwarming en die gemakkelijk schoon te houden is. Een stootvaste, functionele vloer voor in uw kantoor of winkelpand… U vindt ze bij Van der Laan Stoffeerders in Assendelft. Wilt u vloerbedekking kopen? Duurzaam marmoleum, stijlvol tapijt of geluiddempend vinyl? In onze vloerenwinkel kunt u terecht voor alle vloeroplossingen die u zich voor uw bedrijf kunt wensen.

Van strakke betonlook tot warme houttinten

Hoe vindt u een vloer die perfect past bij (de uitstraling van) uw bedrijf? Welk materiaal is functioneel en hoe creëert u een sfeervolle en productieve werkplek? Van der Laan Stoffeerders helpt er graag bij. Ga bijvoorbeeld voor een kleurig eigentijds dessin of voor eenvoudige grijstinten die u met iedere interieurstijl kunt combineren. Onze marmoleum- en Novilonvloeren zijn verkrijgbaar in talloze dessins. Of u nu kiest voor een strakke betonlook of warme houttinten; de dessins zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Wilt u vloerbedekking kopen die geschikt is voor vloerverwarming? Ook die hebben we in onze vloerenwinkel. Wat u ook kiest: wij kunnen uw nieuwe vloer professioneel inmeten en leggen.

Voor elke projectomgeving een geschikte vloer

Drukbezochte gebouwen vragen om passende vloeren. Gaat u vloerbedekking kopen voor een projectomgeving? Dan kan Van der Laan Stoffeerders u perfect adviseren. Wij hebben hygiënische, geluiddempende vloeren voor in ziekenhuizen en zorginstellingen. Voor het onderwijs is er een ruim assortiment onverwoestbare, robuuste vloeren die bestand zijn tegen ravottende kinderen. Onze kwalitatief hoogwaardige vloeren van linoleum, vinyl of projecttapijt combineren functionaliteit met design; voor een modern kantoor, een uitnodigende hotellounge of een trendy winkel.

Vloerbedekking kopen? Vloerenspecialist Van der Laan!

Wilt u nieuwe vloerbedekking kopen voor uw bedrijf of projectomgeving? Een vloer met een gezellige uitstraling voor uw restaurant of juist een stootbestendig exemplaar voor in een werkplaats of bedrijfspand? Kom dan eens langs in de showroom van Van der Laan Stoffeerders in Assendelft. Hier kunt u de verschillende materialen en kleuren in het echt bekijken en onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren. Zo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.